OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY

Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 (GDPR) - vzory

Ochrana osobních údajů se od 25. 5. 2018 řídí Obecným nařízením na ochranu osobních údajů (GDPR). Vzory podel GDPR naleznete níže na této stránce. GDRP vzory souhlasu se zpracováním osobních údajů a další vzory k ochraně osobních údajů výrazně změnilo - podívejte se na aktuální vzory v seznamu níže na této stránce.

Aktuální informace o ochraně osobních údajů podle GDPR a další vzory podle GDPR najdete i na našem odborném portálu www.zoou.cz

Celé znění GDPR v tištěné podobě si můžete objednat na www.dashofer.cz/gdprb

Nalezeno 50 dokumentů.

Výsledky hledání řadit podle: sipka Abeceda | sipka Datum
Aplikace GDPR ve společenství vlastníků - tipy a vzory z praxe 989 Kč
989 Kč
pdf15.5.2018, Mgr. Adriana Kvítková, Mgr. Alexandra Javoreková
Počet stran: 52
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, e-doc
Nařízení o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, tzv. GDPR, nabývá účinnosti 25. května 2018. Díky dokumentu Aplikace GDPR ve společenství vlastníků nic neopomenete a nakládání s osobními údaji uvnitř SVJ evropskému nařízení přizpůsobíte.

Balíček 3 dokumentů ke GDPR pro SVJ 649 Kč
649 Kč
rtf18.5.2018, Mgr. Adriana Kvítková, Mgr. Alexandra Javoreková
Počet stran: 20
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, ostatní
Jedná se o cenově výhodný balíček 3 základních dokumentů ke GDPR určený pro SVJ.

Balíček 4 základních dokumentů ke GDPR - obecný 649 Kč
649 Kč
rtf15.5.2018, Mgr. Tomáš Vavro
Počet stran: 10
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, ostatní
Jedná se o cenově výhodný balíček 4 základních dokumentů ke GDPR.

Balíček 8 základních dokumentů ke GDPR - obecný 1449 Kč
1449 Kč
rtf16.5.2018, Mgr. Tomáš Vavro
Počet stran: 20
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, ostatní
Jedná se o cenově výhodný balíček 8 důležitých dokumentů ke GDPR.

Dodatek ke smlouvě o obstarání správy nemovitostí a výkonu dalších činností - dodatek upravuje smlouvu dle GDPR 299 Kč
299 Kč
rtf9.5.2018, Mgr. Adriana Kvítková, Mgr. Alexandra Javoreková
Počet stran: 5
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, smlouva
Tento dodatek ke smlouvě o obstarání správy nemovitostí a výkonu dalších činností byl vyhotoven při znalosti výkladových stanovisek Úřadu pro ochranu osobních údajů a komentářové literatury týkající se nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení“), dostupných ke dni 1. 4. 2018.

Dohoda o úpravě práv a povinností společných správců osobních údajů - vzor podle GDPR 399 Kč
399 Kč
rtf9.3.2018, Mgr. Tomáš Vavro
Počet stran: 2
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, dohoda
Správce 1 je prodejcem sedacích souprav. Správce 2 je prodejcem podlahových krytin. Smluvní strany společně provozují internetovou platformu, která registrovaným uživatelům umožňuje vytváření 3D vizualizací interiérů. Účelem provozu Platformy je společný marketing za pomoci newsletteru, kterým Smluvní strany propagují své zboží a služby. Smluvní strany mají společnou kontrolu nad zpracováním e-mailových adres uživatelů Platformy (dále jen „Osobní údaje“), na které budou zasílat svůj newsletter, což z nich činí společné správce. S ohledem na výše uvedené Smluvní strany uzavírají v režimu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů dohodu o úpravě práv a povinností společných správců osobních údajů.

GDPR - novinky v ochraně osobních údajů 79 Kč
79 Kč
pdf18.10.2017, Mgr. David Burian, Mgr. Zuzana Radičová, Mgr. Veronika Skřejpková
Počet stran: 8
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, e-doc
Zásadní změna v ochraně osobních údajů, o které je dobré nejenom vědět, ale hlavně se na ni již nyní začít připravovat, souvisí s účinností nařízení ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jež nastane 25. 5. 2018 (nařízení GDPR). Základní informace o GDPR naleznete v našem e-docu. Pokud nemáte možnost platit on-line, vystavíme Vám fakturu. Napište nám na info@dashofer.cz.

Jak se připravit na GDPR v 5 krocích - ve zdravotnictví 989 Kč
989 Kč
pdf24.5.2018, Mgr. Radana Burešová, Mgr. Ing. Zdeňka Kůsová, Mgr. Tomáš Vavro, Mgr. David Zahumenský, JUDr. Bc. Andrej Lobotka, Ph. D.
Počet stran: 100
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, dohoda
Jedná se o podrobný manuál pro přípravu na GDPR v oblasti zdravotnictví. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, tzv. GDPR, nabývá účinnosti 25. května 2018. I subjekty, které se dosud ochranou osobních údajů nezabývaly, ačkoli je nějak využívají tzv. správci, by měly GDPR věnovat pozornost.

Jak se připravit na GDPR v 5 krocích 989 Kč
989 Kč
pdf14.5.2018, Mgr. Radana Burešová, Mgr. Ing. Zdeňka Kůsová, Mgr. Tomáš Vavro
Počet stran: 90
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, e-doc
Jedná se o podrobný manuál pro přípravu na GDPR. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, tzv. GDPR, nabývá účinnosti 25. května 2018. I subjekty, které se dosud ochranou osobních údajů nezabývaly, ačkoli je nějak využívají („zpracovávají“) – tzv. správci, by měly GDPR věnovat pozornost.

Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů 129 Kč
129 Kč
rtf13.4.2018, Mgr. Tomáš Vavro
Počet stran: 1
Typ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR) - VZORY, ostatní
Pověřencem pro ochranu osobních údajů se mohou stát jen osoby, které mají náležité profesní kvality, zejména odborné znalosti práva a praxe v oblasti ochrany údajů a schopnosti plnit úkoly stanovené v článku 39 GDPR.

Další stránky: 1 2 3 4 5